TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Se atacă reciproc! Ceban și Năstase fac dezvăluiri

Se atacă reciproc! Ceban și Năstase fac dezvăluiri

În cadrul dezbaterilor electorale dintre socialistul Ion Ceban și reprezentantul Blocului ACUM, Andrei Năstase, ies la iveală mai multe secrete din timpul negocierilor purtate în luna iunie, înainte de investirea Guvernului Sandu.


Ion Ceban afirmă că Andrei Năstase și-a dorit funcția de președinte al Parlamentului, iar ultimul neagă acest lucru.


„Cine a fost veriga cea mai slabă în această ecuație – dumneavoastră, pentru că insistați să fiți măcar pentru o zi președinte de Parlament”, a spus Ceban în cadrul dezbaterilor de la Jurnal TV.


„Nu mai lansați falsuri în premieră, cum vă place să spuneți. În acea seară am negociat cum nu s-a putut mai bine. Nu v-ați ales nici cu o comisie, nici cu cea de Externe, nici juridică, nici buget și finanțe, iar R. Moldova are astăzi un Guvern proeuropean”, a răspuns în replică Năstase.


„Acesta este un truc la fel ca împărțirea de funcții pentru dl Țîcu, Chirtoacă, Chironda. Iată astea sînt trucuri de a ne dezbina pe noi. În dimineața aceleiași zile tot el a negociat cu Plahotniuc, împreună cu Dodon. Iată asta nu o să spună oamenilor. El vorbește cu jumătăți de măsură”, l-a acuzat, la rîndul său, Năstase pe Ceban.


Amintim că, în urma negocierilor din 7 iunie, PSRM și ACUM au decis să formeze o majoritate parlamentară, pentru a îndepărta Partidul Democrat și pe Vladimir Plahotniuc de la guvernare.
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load