Scuarul Cehov a prins culoare (FOTO)

Scuarul Cehov a prins culoare (FOTO)

După aproape cinci ani de lucrări, proiectul de reamenajare a scuarului Cehov a fost finalizat.


Zona centrală, unde era un havuz, a fost transformată într-un spațiu deschis, multifuncțional. Aici pot fi organizate diferite evenimente, concerte, dansuri și proiectări de filme.


Pavajul utilizat pentru scări, consolă și partea centrală este pavajul scos de pe trotuarul din fața teatrului Mihai Eminescu la renovarea bulevardului Ștefan Cel Mare.


Pentru a ușura accesul persoanelor cu necesități speciale și a cărucioarelor pentru copii, a fost amenajată și o pantă de acces, iar parapetul alăturat a fost transformat într-un scaun lung.



 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load