Schimbări la o intersecție din capitală: conducătorii auto, nemulțumiți

Schimbări la o intersecție din capitală: conducătorii auto, nemulțumiți

Încă o intersecție giratorie din Capitală s-a schimbat la față! Oamenii legii au amenajat conuri rutiere pentru a delimita benzile la intersecția de lîngă Tipografia Centrală.


Momentul i-a derutat pe unii șoferi, care spun că deplasarea a devenit mai anevoioasă. Alții, în schimb, au salutat inițiativa. Chiar și așa, pe unele direcții de mers s-au format ambuteiaje.


Conurile și indicatoarele rutiere, montate de luni, le-a dat bătăi de cap șoferilor și ieri. Unii nu înțelegeau ce bandă să apuce.


Alții, în schimb, consideră că noile deliniatoare vor reduce din accidente și vor salva intersecția de ambuteiaje.


Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, semnalizarea intersecției face parte dintr-un proiect pilot.


„La sensul girator Bogdan Voievod cu Florilor, au fost instalate ieri, 22 aprilie, deliniatoare. Aceste modificări fac parte dintr-un plan pilot pentru o perioadă nedeterminată”, Natalia Golovco, ofițer de presă INP.


Acum două luni, exact în această intersecție, un taxi s-a răsturnat, după ce a fost lovit de o altă mașină. Astfel de conuri rutiere au fost instalate anterior și în alte intersecții problematice din Chișinău, cum ar fi cea de lîngă monumentul lui Serghei Lazo sau cea dintre străzile Independenței, Tudor Strișcă și Hristo Botev.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load