COVID-19 în MOLDOVA

Сare subterane din capitală urmează să fie reparate

Сare subterane din capitală urmează să fie reparate

5 pasaje subterane vor fi în curînd transformate în Chișinău

Acest lucru a fost anunțat de primarul general al Capitalei, Ion Cheban, precizînd că reparația a două pasaje subterane este deja în curs, iar alte trei vor începe în viitorul apropiat.

Lucrurile în capitală se mișcă. Asta o spun trecătorii, dar și fotografiile care au fost plasate de Ion Ceban vorbesc de la sine.


Edilul afirmă că în prezent sînt în toi lucrările de reparație a 2 pasaje subterane din municipiul Chișinău.

Este vorba despre subterana de pe Viaduct, str. Arborilor 21, în preajma Spitalului municipal nr.1,,Gheorghe Paladi”, sectorul Centru, și pasajul subteran de pe Alecu Russo 2/1, lîngă̆ magazinul Soiuz, sectorul Rîșcani.

Primarul afirmă că în ambele cazuri sînt reparate scările, tencuiți pereții și reabilitată podeaua. Totodată, pasajele subterane vor fi iluminate.

„În curînd urmează să fie efectuate lucrări de reabilitare și amenajare și în alte 3 subterane. Pasajul subteran din str. Alecu Russo 59/4, din sectorul Ciocana, în care în prezent a fost făcut curat și a fost tot evacuat. Subterana de la Flacăra, sectorul Buiucani. Trecerea subterană din str. Teilor, sectorul Botanica, care la fel a fost pregătit”, mai punctează primarul.

Actualmente sînt identificate surse financiare pentru inițierea lucrărilor. De efectuarea lucrărilor sînt responsabili pretorii de sector, mai spune Ceban.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load