Salubrizarea parcurilor și a scuarurilor din capitală, amînată

Salubrizarea parcurilor și a scuarurilor din capitală, amînată

Salubrizarea parcurilor și a scuarurilor din capitală, planificată pentru ziua de sîmbătă, 20 aprilie, a fost amînată în legătură cu condițiile meteo din perioada curentă.


În schimb, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, informează că mîine, începînd cu ora 09:00, vor fi salubrizate ogrăzile blocurilor.


„Împreună cu muncitorii de la Primărie vom face curățenie pe zonele verzi din jurul blocurilor de locuințe și pe terenurile de joacă. Dacă găsești o oră liberă, alătură-te și tu acțiunii noastre. Ieși în curtea blocului și ajută-ne să strîngem deșeurile, iar noi vom asigura evacuarea lor.


În parcuri și scuaruri nu putem interveni nici în acest weekend din cauza ploilor din ultimele zile. Am decis să amînăm acțiunea, iar ulterior vom comunica o dată pentru eveniment.


Haideți să fim o echipă unită! Orașul ne aparține tuturor și el are nevoie de ajutorul nostru”, a scris Codreanu pe pagina sa de facebook.


Pentru informații legate de organizarea acțiunii contactați gestionarii blocurilor sau puteți suna la numărul de telefon 069 80 00 44.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load