Revoltă la Buiucani: Ograda unor blocuri de locuit s-a transformat în șantier

Revoltă la Buiucani: Ograda unor blocuri de locuit s-a transformat în șantier

Două șantiere imense, pornite acum opt ani în sectorul Buiucani și pe care urma să apară două clădiri, le dau bătăi de cap locuitorilor de pe strada Alba Iulia 89.


Oamenii se plîng că gardurile s-a dărîmat, iar astfel copiii pot trece liber dincolo de el.


Deși e periculos, unii chiar și-au improvizat un teren de fotbal. Oamenii l-au așteptat la discuții și pe primarul general interimar, care însă nu a mai venit. Vicepretorul sectorului a declarat pentru TV8 ca lucrările de construcție, ce urmau să fie executate de doi agenți economici, s-au oprit din cauza unor litigii.


Un șantier se află chiar alături de un teren de joacă pentru copii, iar părinții se tem pentru siguranța copiilor. Locatarii au relatat că au scris zeci de scrisori autorităților, inclusiv organelor de anchetă.


„Șantierele între societățile ce țin de agenția municipală de ipotecă, timp de aproape 7-8 ani, sînt în litigiu atît cu autoritățile locale, dar și cu locatarii din preajmă. Antreprenorul a promis că în decurs de 2-3 zile să întreprindă acțiuni pentru a remedia situația și a securiza șantierul”, Vadim Brînzaniuc, vicepretor sectorul Buiucani.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load