Relaţia incredibilă dintre Putin şi Leancă. Vezi ce fac împreună (FOTO)

Relaţia incredibilă dintre Putin şi Leancă. Vezi ce fac împreună (FOTO)

Putin și Leancă sînt angajați la INP. Nu e vorba de președintele rus și de actualul viceprim-ministru, Putin Andrei și Leancă Mihail sînt doar tizii renumiților politicieni. Nu îi leagă nici o legătură de rudenie.

Andrei Putin este născut în anul 1989 și activează în cadrul OAI din 2009. Acesta este comandant de pluton al companiei Rîșcani al Batalionului 2, al Brigăzii de patrulare a INP, funcție asumată din anul 2015

Iar Mihai Leancă, se află în subordinea lui Putin. Leancă activează în OAI din 2010, în prezent acesta ocupă funcția de ofiter patrulare al companiei Rîșcani al Batalionului 2, al Brigăzii de patrulare a INP. Funcția dată a primit-o în anul 2015, la fel ca și Putin.

Putin și Leancă servesc Patria zilnic, sînt 2 polițiști exemplari care aparent nu fac nimic deosebit dar prin activitatea lor păzesc liniștea cetățenilor, salvează vieți omenești!

Cei doi nu au mărturisit care sînt întîmplările pățite din cauza numelui, dar sperăm că la calitatea serviciilor prestate, numele nu joacă un rol negativ.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load