COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Redeschiderea grădinițelor. Detalii, condiții și termeni

Redeschiderea grădinițelor. Detalii, condiții și termeni

Grădinițele din capitală rămîn în continuare închise, iar o decizie în acest sens de redeschidere urmează să fie luată de către Comisia privind Starea de Urgență în Sănătate Publică.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în pofida faptului că aceasta sînt închise, înscrierea la grădinițe se poate efectua online pe egradinita.md.

„Actualmente sînt recepţionate 3659 cereri. Decizia de a redeschide grădiniţele va fi luată de Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică. În instituţiile de învăţămînt din capitală se desfăşoară lucrări de reparaţie. – circa 3000 de copii participă în cadrul celor 11 tabere online deschise cadrul instituțiilor de învățămînt extrașcolar din municipiul Chişinău”, a declarat edilul.


De asemenea, Ion Ceban a anunțat că de astăzi se începe etapa a doua de înscriere a copiilor în clasa a I-a. Această etapă va dura pînă pe 28 august. Acest lucru, de asemenea se poate de făcut online. Pînă în prezent pe platforma online escoala.chisinau.md au fost depuse 8438 cereri.

Primarul a mai adăugat că sănătatea micuților este primordială, de aceea este important ca recomandările medicilor să fie respectate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load