Realizările Silviei Radu în cele 100 de zile de mandat (VIDEO)

Realizările Silviei Radu în cele 100 de zile de mandat (VIDEO)

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, a vorbit despre realizările sale la împlinirea celor 100 de zile de mandat, informează Noi.md.


Radu afirmă că a preluat conducerea Primăriei într-o situație deplorabilă, a deconspirat scheme de corupție și abuzuri în majoritatea direcțiilor municipale.  


„Am preluat Primăria cu 100 de zile în urmă. Am găsit la Primărie corupție, birocrație nepăsare, abuzuri la adresa cetățenilor și a banului public. M-am apucat să fac ordine și să introduc disciplină. Am început cu măsurile de transparență: totul e la vedere acum, puteți verifica pe ce se cheltuiesc banii dumneavoastră”, a declarat ea.


Radu a ținut să remarce că vor urma și alte măsuri de remediere a situației. „Ne-am propus să rezolvăm lucruri concrete, să facem ce nu s-a făcut în ultimii ani, lucrăm pentru că ne pasă de dumneavoastră”, a adăugat ea.


Silvia Radu a preluat conducerea Primăriei capitalei pe 6 noiembrie anul trecut, imediat ce a ajuns viceprimar printr-o decizie semnată de Nistor Grozavu.
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load