COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reabilitarea integrală a trotuarului de pe bd. Moscovei va fi încheiată la sfîrșitul verii (FOTO)

Reabilitarea integrală a trotuarului de pe bd. Moscovei va fi încheiată la sfîrșitul verii (FOTO)

Reabilitarea integrală a trotuarului de pe bulevardul Moscovei, pe ambele părți cu lungimea de 19 mii m2, va fi finalizată la sfîrșitul lunii august, curent. La fel, vor fi evacuate unele gherete de pe trotuar.

Anunțul a fost făcut astăzi de primarul general, Ion Ceban, care a inspectat regiunea.

Lucrările sînt executate de Î.M. Regia „Exdrupo", iar proiectul de reabilitare constă în frezarea asfaltului degradat și aplicarea unui nou strat de uzură, montarea bordurilor noi, precum și amenajarea locurilor de parcare și recreere. Bugetul alocat în acest scop este de cca 10 milioane de lei.

"Trotuarul din bulevardul Moscova nu a fost reabilitat în totalitate niciodată, iar starea acestuia a ajuns într-o stare deplorabilă, fiind parțial reparat de unii agenți economici. În prezent trebuie de unit eforturile pentru a realiza lucrările cît mai curînd. Muncim zilnic pentru a crea condiții mai bune de infrastructură în oraș, pentru locuitorii capitalei", a menționat Ceban.


El a mai amintit că în reparații au intrat și arterele: str. Ion Inculeț, str. Nicolae Testemițanu și Ion Pelivan. De asemenea, sînt în desfășurare și lucrările de reabilitare a zonelor pietonale de pe străzile: bd. Mircea cel Bătrîn, str. N. Zelinski și M. Sadoveanu.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load