Radu: Nu mă vor opri pînă nu voi curăța această mafie ”medicală”

Radu: Nu mă vor opri pînă nu voi curăța această mafie ”medicală”

Primarul general interimar al Chișinăului, Silvia Radu, a declarat intoleranță zero față de abuzurile grave din spitalele municipale, notează Noi.md.

„În ultimele zile, am primit numeroase plîngeri de la doctori și asistente medicale în care mi se semnalează abuzuri grave ale administrației spitalelor municipale. Mulți dintre voi îmi scrieți sub protecția anonimatului și îmi dezvăluiți fapte grave. Vreau să vă asigur pe toți că nimeni și nimic nu mă vor opri pînă nu voi curăța această mafie ”medicală””, a scris edilul capitalei pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Slivia Radu, a pus la dispoziția internauților adresa de email raport.abuz.chisinau@gmail.com unde pot fi transmise toate informațiile de care dispun pacienții și pe care le va redirecționa, în caz de necesitate organelor abilitate, CNA și Procuraturii.

„Consider că trebuie să facem curățenie de urgență în acest sistem putred. Am început curățenia în sistemul de sănătate. Va urma sistemul de învățămînt. Și acolo vreau să facem neapărat ordine!”

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load