Radu: Cred că ar fi un gest de bărbăție să-mi prezentați demisia astăzi

Radu: Cred că ar fi un gest de bărbăție să-mi prezentați demisia astăzi

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, i-a înaintat un ultimatum șefului Direcției generale sănătate, Mihai Moldovanu, notează NOI.md.


Ultimatumul a venit în cadrul ședinței săptămînale de astăzi a serviciilor Primăriei Chișinău. Potrivit primăriței, acesta ar trebui să dea dovadă de onoare și bărbăție și să-și prezinte demisia chiar astăzi. 


Declarațiile Silviei Radu vin după ce săptămîna trecută au avut loc verificări inopinate la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. 


„Atunci cînd am venit la spital nu mi-au răspuns la telefon nici directorul spitalului, nici șeful Direcției. Biroul luxos al directorului a fost o prioritate față de toaletele din spital. Eu cred că este incorect să-ți faci birou tu și să nu asiguri condiții celor care au nevoie. Încă anul trecut am avut ședință la Direcția sănătate și l-am atenționat pe dl Moldovanu că nu cheltuie corect banii, că nu stabilește corect prioritățile. Cred că toți v-ați tras concluziile. Ar fi un gest de bărbăție și onoare ca să-mi fie prezentată demisia astăzi”, a punctat Radu.


Deși a încercat să se justifice, Mihai Moldovanu nu a fost lăsat să vorbească.


„Dumneavoastră o să interveniți mai tîrziu, că aveți de vorbit mult astăzi”, a exclamat Silvia Radu. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load