Proprietarul depozitului de pe strada Uzinelor nu şi-a onorat angajamentele

Proprietarul depozitului de pe strada Uzinelor nu şi-a onorat angajamentele

Proprietarul depozitului de pe strada Uzinelor, care a ars în urma incendiului din toamna anului 2016, nu a demolat încă etajele superioare ale clădirii, deşi urma să facă acest lucru la scurt timp după tragedie.


Panourile exterioare riscă să se prăbuşească în orice clipă, aşa că accesul pietonilor în zonă este în continuare blocat. Această situaţie a revoltat-o pe primarul interimar Silvia Radu, care a cerut să fie luate măsuri suplimentare pentru a remedia problema.


Pretorul sectorului Ciocana afirmă că proprietarul depozitului de pe strada Uzinelor se află peste hotare.


"Noi am discutat cu el la telefon, el este plecat peste hotare. Săptămîna aceasta revine și vom afla informația respectivă și vă informez pe parcursul săptămînii", a spus pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan.


Silvia Radu afirmă că Primăria ar putea merge în instanţa de judecată, pentru că proprietarul clădirii nu şi-a onorat angajamentele. El urma să demoleze etajele superioare ale depozitului în trei săptămîni, după incendiul din 2016.


"Înainte de a veni agentul economic, dvs. împreună cu Inspecția în Construcții faceți o adresare ca să urgenteze. – Noi am făcut adresare către agentul respectiv. – Faceți una repetată, ca pe urmă să mergem în judecată! Nu putem să lăsăm lucrul acesta așa. El se duce peste hotare și se plimbă, dar oamenii stau și suferă", a zis primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.


Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din luna noiembrie a anului 2016. Flăcările s-au declanşat în urma unui scurtcircuit, după ce un agent economic a folosit un aparat de încălzire încălcînd normele antiincendiare.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load