TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Proprietarul cafenelei „Guguță” jură că nu e omul lui Plahotniuc

Proprietarul cafenelei „Guguță” jură că nu e omul lui Plahotniuc

Nu este omul lui Plahotniuc, dar a cumpărat de la fostul lider al democraților mai multe terenuri și clădiri, inclusiv clădirea fostei cafenele „Guguță”.

Declarația a fost făcută de proprietarul companiei Regata Imobiliare, Ceslav Ciuhrii, în cadrul unui interviu pentru newsmaker.md, scrie agora.md. Omul de afaceri a precizat că este gata să treacă testul detectorului de minciuni și să jure cu mîna pe Biblie că nu are nicio legătură personală cu Plahotniuc, singura lor relație fiind cea de afaceri.


„Sînt un om de afaceri care se bazează numai pe legi și pe fapte concrete. Nu-mi place cînd oamenii mă împroașcă cu noroi fără să mă cunoască personal. În Moldova niciodată nu ești sprijinit atunci cînd faci lucruri bune. Oamenii sînt obișnuiți să caute doar părțile negative. Din partea lui Vlad Plahotniuc am primit mai multe propuneri diferite. Le-am refuzat. Faptul că am cumpărat cafeneaua „Guguță” nu poate fi un motiv pentru a se spune că sînt omul lui”, a spus antreprenorul.

Ciuhrii a adăugat că anume compania sa a cumpărat cele mai problematice terenuri din Moldova:

„De exemplu am cumpărat terenul de la Elat. Vă amintiți cîte discuții erau în jurul acestui teren? Cîte scheme se vehiculau în jurul oamenilor care lucrau acolo? Toate zvonurile au dispărut pentru că în spatele acestui teren nu stătea Vlad Plahotniuc. Tot eu am fost cel care a cumpărat terenul de pe viaduct, care era destinat pentru construcția magazinului Kaufland. Am făcut tot posibilul pentru a aduce această rețea pe piața moldovenească. Acum, cînd văd foști primari care fac poze în fața magazinului și se laudă că ei l-au adus în Moldova - mă mir”.

Ceslav Ciuhrii i-a asigurat pe jurnaliști că mișcarea Occupy Guguță nu luptă cu el sau cu proiectul său.

„Ei luptau împotriva lui Vlad Plahotniuc. Toată această mișcare a fost un instrument pentru a lupta cu Plahotniuc. sînt convins că dacă le-am arăta acum oamenilor o imagine cu fosta cafenea și încă una cu proiectul nostru, ei ar spus că își doresc să vadă pe acel teren o clădire modernă”, afirmă Ciuhrii.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load