COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Problema alimentației copiilor revine în atenția autorităților

Problema alimentației copiilor revine în atenția autorităților

Alimentația copiilor din școli și grădinițe va fi inspectată de o comisie municipală specială. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

La fel, la solicitarea lui Ion Ceban, Curtea de Conturi efectuează un audit la cele 5 combinate de alimentație publică pentru școlari.

„Reiterez: Îmi doresc să vedem cum stau lucrurile cu adevărat în acest domeniu și cum putem interveni pentru a îmbunătăți alimentația preşcolarilor şi elevilor, deoarece este sănătatea copiilor noștri”, spune primarul.


Totodată, în prezent, Primăria Chișinău perfectează un nou concept de alimentație în instituțiile de învățămînt din capitală, ce presupune revizuirea și modernizarea sistemului existent şi externalizarea procedurilor de achiziționare a produselor alimentare.

„Instituțiile de învățămînt trebuie să se ocupe de educarea copiilor și nu de achiziții publice în domeniul alimentației”, a mai punctat edilul.

Rezultatele controlului și măsurile necesare pentru soluționarea problemelor la acest capitolul vor fi incluse într-un raport care urmează a fi prezentat în termen de 3 luni.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load