Primarul general interimar, mulțumită și nu prea de deszăpezirea orașului

Primarul general interimar, mulțumită și nu prea de deszăpezirea orașului

Primarul general interimar al Municipiului Chișinău, Silvia Radu, deși a menționat că este mulțumită de modul în care s-a intervenit la curățarea drumurilor capitalei, totuși este loc de mai bine.

Aceasta i-a avertizat pe angajații Direcției locativ-comunale că vor fi nevoiți să-și caute un loc de muncă dacă nu vor curăța toate troturarele de gheață. Avertismentul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei, relatează NOI.md.

„Știu sigur că în unele locuri nu s-a intervenit deloc. Trebuie să revedem complet planul de intervenție și modul în care să intervenim altă dată, pentru a fi mai eficienți. Știu că sînt multe explicații, dar eu cred că lucrurile pot fi făcute mai bine atunci cînd există o altă abordare. Și chiar faptul că în față Primăriei nu este gheață demonstrează că în unele locuri s-a intervenit corect. În fiecare dimineață eu vin pe jos. Este imposibil să te deplasezi prin Parcul Catedralei. Este un sloi de gheață foarte gros, care nu permite să te deplasezi cu siguranță. Vom desfășura o ședință specială pentru a vedea ce s-a făcut bine și ce nu. Va trebui să planificăm foarte clar ce tip de echipament să cumpărăm pentru anul viitor”, a menționat primărița.

Totodată, Silvia Radu a anunțat că astăzi va începe restructurarea Direcției locativ-comunale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load