COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primarul general al Chișinăului participă la Forumul Internațional al Urbaniștilor

Primarul general al Chișinăului participă la Forumul Internațional al Urbaniștilor

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, participă la schimbul de experiență la cea de-a 34-a ediţie a Forumului Internaţional al Urbaniştilor care se desfășoară în Tel Aviv, Israel.

Evenimentul este organizat de Federația Autorităților Locale din Israel și vor participa peste 100 de primari și antreprenori din diferite țări ale lumii.
La forum participanții discută diverse proiecte din diferite domenii: economie, siguranța cibernetică, și așa mai departe, tarnsmite Noi.md cu referire la actualitati.md.

”Este o experiență utilă, deoarece informaţiile prezentate, se axează pe probleme concrete cu care se confruntă majoritatea oraşelor din lume. Sunt abordate subiectele ce țin de dezvoltarea economică a comunităţilor locale, probleme de securitate şi siguranţa cibernetică, având ca scop îmbunătățirea permanentă a vieţii oamenilor implementând inovațiile și tehnologiile avansate”, a menționat Ion Ceban.


Edilul capitalei consideră că în cadrul forumului pot fi identificate noi oportunități de business care ar oferi administraților locale viziuni inovative, produse şi servicii pentru dezvoltarea orașelor.

”Îmi doresc să preluăm cele mai bune practici în diverse domenii care sunt aplicate de orașele dezvoltate ale lumii. Chișinăul are potențial și trebuie să depunem tot efortul pentru a-l valorifica”, a spus în concluzie Ceban.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load