COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primarul general a venit cu un apel către agenții economici

Primarul general a venit cu un apel către agenții economici

Primarul general al municipiului Chișinău a venit cu un apel către agenții economici, centrele comerciale, sălile de sport, centrele de agrement, restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte etc.cu privire la măsurile de precauție în legătură cu situația creată, informează NOI.md.

"Stimați locuitori ai municipiului Chișinău, rog să evitați locurile publice, inclusiv cele în aer liber, atît în zilele de weekend, cît și în perioada urmatoare.

Aveți grijă de dvs, copii și de toți cei care vă sînt dragi.


Stimați agenți economici, vă îndemn să nu ignorați recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, guvernelor statelor lumii și guvernului Republicii Moldova, cu privire la măsurile de precauție în legătură cu situația creată.

La nivelul Administrației municipiului Chișinău, nu pot legal să impun mediul de afaceri să își sisteze activitatea, dar apelez la responsabilitatea civică a fiecăruia, pentru că depinde viața cetățenilor.

Vă rog să sistați activitatea începînd chiar de astăzi.
Știu că e dificil, dar este necesar.
Mă refer la centrele comerciale, sălile de sport, centrele de agrement, restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte etc.

Îndemn să activeze începînd cu ziua de astăzi pe teritoriul municipiului Chișinau doar agenții care vînd produse alimentare și farmaciile.

Dragi cetățeni, recomand insistent să evitați zona Pieții Centrale din Chișinău.

În scopul micșorării numărului de oameni, transportul public nu va opri astăzi la stațiile din imediata apropiere a Pieții Centrale.

Vom cere și ajutorul Ministerului Afacerilor Interne.

Vă rugăm să rămîneți acasă și să ieșiți din casa doar dacă aveți strictă necesitate. Împreună vom reuși!" - a scris primarul pe pagina sa de facebook.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load