TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primarul general a semnat o dispoziție: Primăria capitalei trece la achizițiile publice electronice

Primarul general a semnat o dispoziție: Primăria capitalei trece la achizițiile publice electronice

La ședința Consiliului Municipal din Chișinău de săptămîna trecută a fost aprobat proiectul cu privire la trecerea municipalității la sistemul de achiziții publice prin intermediu platformelor electronice, iar pe 6 februarie primarul Ion Ceban a semnat hotărîrea.

Acum, potrivit dispoziției primarului, toate subdiviziunile Primăriei au o săptămînă la dispoziție pentru a prezenta planurile de achiziții pentru anul curent, informează Noi.md cu referire la aif.md.

”Totul trebuie să fie perfectat corect, trebuie luate în considerare toate cerințele tehnice, astfel încît procesul să nu fie prelungit. Nu așteptați termenele-limită. Informația cu privire la toate achizițiile trebuie să fie publicată, pentru ca oricine să poate lua cunoștință cu ea. Aceasta trebuie să fie și pe site-urile instituțiilor”, a subliniat Ceban.


Edilul și-a exprimat, de asemenea, surprinderea că în secolul 21 nu toate direcțiile municipale au propriile pagini web și a dispus eliminarea acestei deficiențe.

De menționat că, anterior, consilierul municipal din partea Partidului Socialiștilor, Nichita Țurcan, a spus că achizițiile electronice vor ajuta primăria să economisească milioane de lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load