COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primarul capitalei îndeamnă părinții să nu aducă copiii la terenurile de joacă

Primarul capitalei îndeamnă părinții să nu aducă copiii la terenurile de joacă

În legătură cu noile măsuri anunțate după ședința Comisiei Situații Excepțional, precum că din 25 martie, în capitală, va fi limitat accesul în unele spații publice, cum ar fi parcurile sau locurile de joacă pentru copii, anunță într-o postare pe pagina sa de facebook, primarul capitalei Ion Ceban.

”Țin să precizez, cu toate că terenurile de joacă din parcuri și curțile blocurilor sînt zilnic dezinfectate, acestea au fost sigilate și interzis accesul copiilor, din motive de precauție. Totodată, Comisia pentru situații excepționale a interzis persoanelor în etate părăsirea domiciliului fără o necesitate stringentă. În acest sens, în municipiul Chișinău vor veni în ajutor lucrătorii sociali și asistenții sociali, împreună cu cei aproape 300 de voluntari care au acceptat să ne ajute in această situație de criză”, a scris edilul

Totodată acesta spune că autoritățile publice municipale vor avea o ședință cu toți pretorii și șefii de direcții, dar și primarii din suburbii în cadrul căreia se vor discuta acțiunile care vor fi implementate incepînd cu 25 martie.


Reamintim că potrivit hotărîrii autorităților, din 25 martie se interzice accesul în spațiile publice precum parcuri, păduri și altele.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load