COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria dă startul unei campanii sociale de Paști: "Sîntem alături de fiecare"

Primăria dă startul unei campanii sociale de Paști: "Sîntem alături de fiecare"

Primăria municipiului Chișinău, în comun cu cîteva rețele de supermarketuri din capitală dau startul unei campanii sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști.

Autoritățile municipale îndeamnă cetățenii să se alăture inițiativei, cumpărînd produse alimentare neperisabile: crupe și paste; boboase (fasole, linte, mazăre, năut); fructe uscate; conserve și ulei; dulciuri în ambalaj etc., care vor fi lăsate în boxele special amenajate la ieșirea din magazine.

Pachetele cu produse alimentare, acumulate din donațiile chișinăuienilor vor ajunge pe masa de sărbătoare a familiilor social-defavorizate din capitală, cu ajutorul asistenților sociali și a voluntarilor din inițiativa „Împreună împotriva COVID".


Scopul acțiunii de caritate lansate de Primărie este de a ajuta persoanele vulnerabile și cele în etate să rămînă acasă în timpul pandemiei de COVID-19.

„Deși Paștele din acest an va fi diferit de ceilalți ani, noi vrem să fim alături de oamenii care au nevoie de ajutor. Împreună putem aduce un pic de lumină în sufletul celor mai triști ca noi. Haideți să dăm dovadă de generozitate, în preajma Sărbătorii Învierii!", a menționat primarul general, Ion Ceban.

Campania socială cu ocazia Sărbătorilor de Paști se va desfășura în perioada 16 -18 aprilie 2020.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load