COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria Chișinăului va colabora cu Turcia pentru reabilitarea parcurilor de capitală

Primăria Chișinăului va colabora cu Turcia pentru reabilitarea parcurilor de capitală

Primăria Chișinăului va clabora cu Turcia pentru reabilitarea parcurilor de capitală, tranmsite Noi.md.

Despre aceasta a anunțat primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, menționînd că o delegație din Turcia se află pe parcursul a două zile la Chișinău la invitația Primăriei Chișinău.

În particular, la Chișinău se află vice-secretarul general al municipiului Konya, Șeful Departamentului parcuri și grădini publice, directorul general al Autorității pentru apă și canalizare, lucrări publice și inginerești, la fel și copreședintele Camerei de comerț din Konya.


”Vizita este ca urmare a celei care am realizat-o cu echipa în luna decembrie.

Astfel, reprezentanții primăriei municipiului Konya, vor vizita împreună cu pretorii sectoarelor Râșcani, Buiucani și Botanica și șefii de direcții, mai multe obiective strategice care ne propunem să fie reabilitate în complexitate. Cum ar fi: grădini publice și parcuri de agrement.

Noi avem pregătite toate proiectele pentru a putea începe o colaborare bună. Apreciem susținerea și credem că experiența lor și suportul pe care vor decide să îl ofere ne va fi util, mai ales că avem mai multe proiecte care necesită a fi dezvoltate și implementate”, a subliniat Ion Ceban.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load