COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria Chișinău cere ajutor locuitorilor capitalei, în ajun de Hramul orașului

Primăria Chișinău cere ajutor locuitorilor capitalei, în ajun de Hramul orașului

Primăria municipiului Chişinău vine cu un apel către locuitorii orașului, de a participa, împreună cu autoritățile locale, la îmbunătățirea aspectului urbei, în contextul pregătirii de sărbătoarea „Hramul orașului Chișinău".

Astfel, administrația publică locală îndeamnă cetățenii cu locuințe la sol și gestionarii fondului locativ, să dea dovadă de spirit gospodăresc, așa cum e tradiția la moldoveni înainte de hramul localității, să-și aducă în ordine fațadele caselor în care locuiesc/ blocurilor pe care le gestionează, porțile, precum și teritoriile din jurul imobilelor, pentru ca la 14 octombrie, de Ziua orașului Chișinău, ca orice gospodar, să putem primi oaspeți dragi, atât în locurile publice cât și pe la casele noastre.

De asemenea, în contextul salubrizării teritoriului adiacent imobilelor, chișinăuienii sunt chemați să adune separat frunzele uscate de gunoiul menajer, să depoziteze deșeurile provenite din gospodării în locurile special amenajate și să încheie, după caz, contracte de evacuare a gunoiului cu regia municipală de profil.


În caz de depistare a gunoiștilor stihinice, cetățenii sunt chemați să informeze cazurile respective preturilor de sector.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load