COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria capitalei elaborează o pagină web „dedicată” COVID-19

Primăria capitalei elaborează o pagină web „dedicată” COVID-19

Primăria municipiului Chișinău informează că specialișii din cadrul municipalității elaborează în prezent o pagină web cu informații utile despre virusul de tip nou. Site-ul va conține inclusiv comentariile doctorilor și răspunsuri la întrebările cetățenilor.

Primarul general, Ion Ceban, a făcut declarații în acest sens în cadrul unei emisiuni televizate.

Edilul și-a exprimat convingerea că odată cu lansarea platformei web vor fi eliminate informațiile eronate despre COVID-19, iar acestă inițiativă se înscrie în acțiunile suplimentare ale autorităților administrației publice locale privind controlul răspândirii infecției virale de tip nou.


Ion Ceban a menționat, de asemenea, despre acțiunile municipalității privind distribuirea materialelor informative despre COVID-19, inclusiv amplasarea bannerelor pe panourile de reclamă din oraș și în light-boxurile din stațiile de așteptare a transportului public.

Acum, în legătură cu declararea stării de urgență în toată republica, pe parcursul a 60 de zile, primarul general a îndemnat din nou cetățenii să respecte recomandările OMS și ale autorităților statului privind măsurile de protecție și prevenire a COVID-19: „Rămânem acasă, păstrăm distanța dintre oameni, ne spălăm cât mai frecvent pe mâini și le dezinfectăm. De asemenea, ne informăm din surse veridice, a spus Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load