COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria atenționează: Circulația troleibuzului nr.10 va fi temporar oprită

Primăria atenționează: Circulația troleibuzului nr.10 va fi temporar oprită

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 18 iulie (ora 14:00 ) - 19 iulie (ora 24:00), curent, va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Moscova, tronsonul str. Alecu Russo - str. M. Basarab.

Măsura este luată în vederea executării lucrărilor de către S.A. „Termoelectrica" de pozare a rețelelor termice pe str. Miron Costin, în perimetrul str. Florilor - str. N. Dimo.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:


18 iulie:

Ruta de troleibuz nr. 10 se suspendă;

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 19, nr. 28, nr. 47 și nr. 48 se stabilește după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. B. Voievod, str. Florilor, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite;

Traseul rutelor de microbuz nr. 130, nr. 148, nr.152, nr. 162 și nr.186 se stabilește după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. M. Costin, str. Florilor, str. Matei Basarab, bd. Moscova, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.

19 iulie

Ruta de troleibuz nr. 10 se suspendă;

Itinerarul rutei de autobuz nr. 19 se stabilește după cum urmează: de pe bd. Moscova, pe str. Studenților, str. N. Dimo, str. T. Vladimirescu, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 28, nr. 47 și nr. 48 se stabilește după cum urmează: de pe str. Studenților pe str. Florilor, str. Bogdan Voievod, str. Kiev și în continuare pe traseele stabilite.

Traseul rutelor de microbuz nr. 130, nr. 148, nr.152, nr. 162 și nr.186 se stabilește după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. Matei Basarab, str. Florilor, str. M. Costin, bd. Moscova și în continuare pe traseele stabilite.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load