COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pretorilor li se cere o listă a străzilor care trebuie să fie reparate în 2021

Pretorilor li se cere o listă a străzilor care trebuie să fie reparate în 2021

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, și-a propus să repare cît mai multe străzi ale capitalei, dar și curțile blocurilor care în ultimii ani au fost lăsate de izbeliște.

”Îmi propun să gîndim în complex la capitolul reparația drumurilor în Chișinău. Trotuarele străzilor magistrale vor intra în reparație la anul viitor, iar pentru reparația curților de bloc, ne propunem să avem aceeași abordare ca și în cazul autobuzelor, care urmează sa fie în curînd achiziționate”, a scris edilul într-o postare pe pagina sa de facebook.

Acesta a cerut pretorilor de sector ca pînă în data de 15 august, curent, să pregătească lista străzilor, care urmează să intre în reparație în anul 2021 şi unde trotuarele trebuie reabilitate, pentru a începe procedurile de proiectare.


”Trotuarele din capitală și curțile blocurilor nu trebuie să arate ca după război, astfel, este nevoie de un plan bine determinat. Urmează ca pentru anul viitor împreună cu responsabilii să identificăm surse financiare în acest sens. Anul acesta facem proiectarea, iar anul viitor, vom trece nemijlocit la reparația acestora. Pentru toate aceste străzi va fi efectuat planul de proiectare şi intervenţie pentru anul 2021. Amintesc că anul acesta au fost reparate şi mai sînt în proces de reabilitare mai multe străzi și trotuare din capitală”, a mai scris Ceban.

Totodată, acesta a ținut să menționeze că în curînd va începe reparația străzii I. Creangă și Albișoara, precum și trotuarele Pușkin-Bodoni-Vieru.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load