COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pretorii capitalei vor primi mustrări. Află cu ce au greșit

Pretorii capitalei vor primi mustrări. Află cu ce au greșit

Pînă marți, pretorii trebuie să prezinte planurile și fișele de proiect, în caz contrar vor fi aplicate primele mustrări. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astfel, astăzi, edilul a desfășurat ședința săptămînală, în cadrul căreia s-a discutat despre toate proiectele destinate îmbunătățirii infrastructurii orașului.

„În fiecare sector, sînt în derulare în jur de 12-20 proiecte. Fiecare pretor trebuie să fie responsabil de fiecare obiect, să cunoască în detalii, despre etapele în derulare, dar și despre acele proiecte, care urmează în scurt timp să fie lansate. Astfel, am solicitat după posibilitate să fie instalate camere de supraveghere a proiectelor, la fel ca la Stația de epurare”, a declarat Ceban.


În acest sens, în sectoarele capitalei avem diferite proiecte, printre care de reparație a trotuarelor, amenajare a parcurilor și scuarurilor, reparație a pasajelor subterane, reabilitare a scărilor, schimbare a rețelelor de apeduct și termoficare, și nu în ultimul rînd curățarea rîurilor.

Mai mult, în fiecare luni o să fie prezentate rapoarte cu privire la numărul proceselor verbale cu privire la ambrozie, gunoi și parcarea ilegală a mașinilor, în deosebi pe trotuare, spații verzi și parcuri.

O astfel de ședință va fi organizată săptămîna viitoare și cu primarii suburbiilor. În suburbii, la fel, sînt în plină desfășurare mai multe lucrări, pentru care municipalitatea a alocat în jur de 100 de milioane de lei, mai spune edilul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load