COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Prejudiciile cauzate de tragicul accident din sectorul Buiucani

Prejudiciile cauzate de tragicul accident din sectorul Buiucani

Tragicul accident de pe strada Alba Iulia din Capitală a cauzat mai multe prejudicii Regiei Transport Electric Chişinău (RTEC). În urma accidentului, au avut de suferit cei doi angajaţi, taxatorul şi şoferul unităţii de transport.

Potrivit şefului RTEC, Dorin Ciornîi, taxatorul a fost internat în spital cu nişte fracturi, starea acestuia fiind stabilă. Cât despre şoferul troleibuzului, bărbatul s-a ales doar cu o sperietură groaznică. Chiar şi aşa, a fost îndemnat să meargă la medicul de familie pentru a face un control medical.

Ciornîi a mai declarat că troleibuzul implicat în accident a fost grav avariat, iar pe parcursul anchetei va fi stabilită paguba. Totodată, şeful RTEC a menţionat că unitatea de transport este asigurată.


Amintim că, ieri, pe strada Alba Iulia la intersecție cu Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al Capitalei, o mașină a intrat într-un troleibuz, iar drept urmare, troleibuzul a intra în mulțime. În urma impactului o persoană a decedat, iar 25 au fost transportate la spital.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load