COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Polițiștii au monitorizat cît de încărcat este transportul public

Polițiștii au monitorizat cît de încărcat este transportul public

Dimineață în fiecare staţie de aşteptare din municipiul Chișinău au fost prezenți cîte 2 persoane din forțele de ordine pentru a nu permite supraîncărcarea cu pasageri a transportului public. Despre aceasta a anunțat într-o postare pe pagina sa de facebook, primarul general al capitalei, Ion Ceban, informează Noi.md.

Acesta a mulțumit ministerului de interne și personal ministrului Pavel Voicu.

”Și în această dimineaţă la linie a fost introdus tot efectivul de autobuze şi troleibuze de care dispun regiile municipale de transport. Măsurile sînt luate pentru ca cetățenii să nu se îmbulzească în transport, dar și în stații şi să păstreze distanța recomandată, de cel puțin un metru între persoane. Deocamdată, transportul public circulă după orarul vechi. Noi am venit cu propuneri de modificare și restricționare, urmează ca membrii Comisia situațiilor excepționale la nivel de Guvern să analizeze propunerile și să vină cu o poziție. Dacă va fi modificat programul, vă vom anunţa pe parcurs”, a scris Ceban.


Potrivit edilului mai multe măsuri restrictive sînt analizate și implementate, asta pentru că autorităților le pasă de sănătatea fiecărui cetățean al capitalei şi pentru căs e face tot posibilul pentru a opri răspîndirea virusului COVID 19.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load