COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliția capitalei are un nou șef-adjunct

Poliția capitalei are un nou șef-adjunct

Direcția de poliție a municipiului Chişinău are un nou șef-adjunct care îl va înlocui pe Alexei Grosu.

Este vorba despre comisarul șef Lilian Luca. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei, notează unimedia.info.

„Prin ordinul angajatorului, șefului Inspectoratului General de Poliție, am fost numit în altă funcție. În locul meu va reprezenta Poliția în raport cu administrația publică locală domnul Lilian Luca, comisar-șef”, a menționat Alexei Grosu.

„Mulțumesc tuturor celor cu care am conlucrat, am avut parte într-adevăr de o echipă profesionistă. Sper că în continuare vom conlucra și vom aduce mult beneficiu pentru comunitate”, a mai adăugat acesta.


Alexei Grosu a fost numit în funcția de șef-adjunct al Inspectoratului Național de Securitate Publică.

Primarul general a mulțumit fostului șef-adjunct al Poliției capitalei pentru munca depusă: „Mulțumim foarte mult pentru colaborare, pentru activitate, într-adevăr a fost una foarte bună în această perioadă și vă spunem mult succes în noua funcție, iar colegului care vine să reprezinte interesele cetățenilor în funcția pe care ați deținut-o dvs îi dorim succes și baftă în ceea ce face”.

Lilian Luca a fost anterior șef al Inspectoratului de Poliție Hîncești, precum și comisar-șef al Inspectoratului de Poliție Criuleni.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load