COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliția a oferit detalii noi despre accidentul de la Buiucani și despre șoferița ”criminală”

Poliția a oferit detalii noi despre accidentul de la Buiucani și despre șoferița ”criminală”

Șoferița Porche-ului care a lovit ieri un troleibuz pe strada Alba Iulia din capitală a fost operată noaptea trecută, iar în prezent aceasta se află la spital în stare gravă, spun reprezentanții Inspectoratului General de Poliție (IGP).

Angajații Spitalului de Urgență vor veni cu informații suplimentare cu privire la starea de sănătate a celorlalți pasageri care au avut de suferit în urma accidentului pe parcursul zilei de azi.

Cei de la poliție spun că toți pasagerii care au fost implicați în accident vor fi audiați. De asemenea, oamenii legii vor audia și martorii accidentului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. De asemenea, a fost dispusă evaluarea tehnică a vehiculelor implicate.

Potrivit oamenilor legii, șoferița are la activ 43 procese verbale contravenționale: pentru conducerea fără centură - 8 cazuri, ignorarea indicatoarelor de sens obligatoriu - 5 cazuri, depășirea limitei de viteză - 2 cazuri. Totodată, aceasta a fost lipsită de două ori de dreptul de a conduce mașina, iar cel puțin de două ori a fost prinsă beată la volanul mașinii.


Mai mult decît atît, ieri, cînd a provocat teribilul accident rutier, șoferița a urcat la volan fără a avea permisul de conducere și fără a avea dreptul de a conduce o mașină.

În urma accidentului produs ieri, la Buiucani, la instituțiile medicale au fost transportate 28 de persoane, inclusiv doi copii. 10 persoane au rămas internați în spital, a informat Sergiu Golovaci, șeful adjunct al IGSU.

Șoferița automobilului circula cu 130km/h, spun forțele de ordine.

Conform legii, șoferița criminală de la Buiucani riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load