COVID-19 în MOLDOVA

Podurile din capitală, un adevărat pericol. Ce au stabilit experții

Podurile din capitală, un adevărat pericol. Ce au stabilit experții

Sîntr-o stare dezastruoasă și necesită reparații capitalei urgente. La această concluzie au ajuns experții care au analizat starea a trei poduri din capitală. Este vorba de podurile Mihai Viteazu, Ismail și Grigore Vieru.

Pentru acestea, termenul de valabilitate depășește chiar 40 de ani. În timp ce oamenii se plîng că nu se simt în siguranță cînd traversează podurile, responsabilii spun că reparațiile au putea avea loc abia la anul.

Acum jumătate de an, fostul primar interimar promitea că reparația podurilor din capitală va începe odată cu venirea sezonului cald. Vara a trecut, iar acest lucru nu s-a mai întîmplat. Durata de exploatare a podului Ismail de exemplu, a depășit 51 de ani.


Situația este similară și pe podul Mihai Viteazul, depășit cu 44 de ani. Aici rosturile de pe carosabil s-au lărgit și au format găuri adînci, însă nimeni nu se grăbește să le repare. Chiar și așa, automobilele continuă să circule fără a scădea din viteză.

Podul de la intersecția străzilor Albisoara și Petru Rareș se afla într-o stare îngrozitoare. Șoferii au mari bătăi de cap din cauza gropilor, iar pietonilor le și mai dificil. Oamenii sînt nevoiți sa facă adevărate acrobații, sărind peste țevile dezgolite.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load