COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Podul de la Telecentru va fi decorat cu graffiti de autor

Podul de la Telecentru va fi decorat cu graffiti de autor

Pe podul de la Telecentru va fi realizată o pictură murală. Iniţiativa face parte din cadrul campaniei naţionale #NeamPornit.

Murala va fi realizată sub podul de la Telecentru, la intersecţia străzilor Mioriţa şi Şoseaua Hînceşti. Aceasta va cuprinde integral elementele brandului turistic al Republicii Moldova - „Pomul Vieţii” şi va fi efectuată de către artistul muralist Дмитрий Потапов.

Iniţiativa va fi lansată online, în cadrul unui eveniment transmis în direct pe Facebook. Acesta se va desfăşura pe pagina Agenţiei de Investiţii, dar şi pe pagina NeamPornit, marţi, 14 iulie, începînd cu ora 12.00, transmite tvrmoldova.md.

Campania naţională #NeamPornit a fost iniţiată la sfîrşitul lunii aprilie de către Agenţia de Investiţii, partener de dezvoltare al sectorului turismului şi care promovează Moldova drept o destinaţie turistică cu experienţe autentice şi neexplorate. Iniţiativa are scopul de a stimula crearea ofertelor turistice locale şi creşterea consumului produsului intern, în contextul în care sectorul ospitalităţii a fost lovit dur de efectele pandemiei de COVID-19.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load