COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Peste un milion de lei au ajuns în contul bancar deschis de primăria Chișinău

Peste un milion de lei au ajuns în contul bancar deschis de primăria Chișinău

În contul bancar, care a fost deschis de Primăria Chișinău, au fost acumulați peste un milion de lei, care au fost donați de diverși agenți economici și persoane fizice.

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, săune că banii vor fi repartizați după necesitate la instituțiile medicale, atît cele strategice unde vor fi duși bolnavii cu COVID-19, cît și Asociațiilor Medicale Teritoriale din cele 5 sectoare.

Potrivit lui ceban, 711 mii de lei deja fiind ieri repartizați pentru echipamente de protecție, mănuși, halate, măști, ochelari, termometre, dar și altele.


Totodată, au fost oferite și donații în formă de dezinfectanți și măști. La fel, acestea vor fi repartizate după necesitate.

„Mulțumesc tuturor pentru suport și colaborare. Nimic nu este mai important astăzi, decît să depășim această criză în care ne-am pomenit astăzi.

Contul bancar rămîne deschis în continuare, detalii găsiți pe site-ul primăriei, chișinău.md și pe site-ul nou, http://stopcoronavirus.chisinau.md/”, scrie edilul pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, pînă acum, 49 de moldoveni au fost testați pozitiv cu noul Coronavirus, iar alte peste 100 de persoane sînt suspecte. Cu cîteva zile în urmă, țara noastră a confirmat și primul deces provocat de COVID-19. Totodată, o persoană s-a vindecat și a fost externată de curînd.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load