COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Este important să ieșim la vot și să facem o alegere rațională (VIDEO)

Este important să ieșim la vot și să facem o alegere rațională (VIDEO)

Chișinăul are nevoie de un primar care să servească intereselor cetățenilor, după ce de aproape opt ani orașul a degradat sub toate aspectele.

Este opinia liderului Mișcării Naționale Voievod, Nicolae Pascaru, ales consilier în CMC , în urma alegerilor din 20 octombrie.

„Este important să ieșim la alegeri, trebuie să vem îmcredere în viitorul nostru, pentru că indiferența înseamnă degrdare. Am văzut ot ce s-a întînmplat în Chișinău în ultimii 28 de ani. Un candidat care este mai profesionist este Ion Ceban, pentru că este omul cu viziune, cu studii, cu experiență”, a spus Pascaru în carul emisiunii Replica Zilei.


Potrivit lui, spre deosebire Ceban care aspiră la această funcție pentru a aduce schimbarea, Andrei Năstase își face jocul politic și folosește aceste alegeri ca o trambulină, în pregătirea pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

„Dacăe să comparăm doi candidați – Năstase și Ceban, vedem că pentru Năstate această funcție este una temporară, e o trambulinp pentru căl a anul va dori să fie președinte. Pentru el este o un Joc, dar noi nu trebuie să cădem pradă orgoliilor politicienilor. Nu trebuie să alegem cu emoțiile, dar cu raționamentul. Avem nevoie de un primar care servească cetățenilor, acestui oraș, acetor oameni următorii patru ani”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load