TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Panourile publicitare neautorizate din capitală vor fi evacuate

Panourile publicitare neautorizate din capitală vor fi evacuate

În cadrul ședinței operative din această dimineaţă cu participarea serviciilor Primăriei, persoanele responsabile au raportat primarului general acţiunile orientate spre reglementarea situaţiei în domeniul plasării panourilor publicitare în oraș.

Primarul general și-a exprimat nemulțumirea față de aspectul Chișinăului din cauza afișelor publicitare de toate culorile și dimensiunile, amplasate la întîmplare nu numai pe panouri speciale, ci și pe garduri, clădiri și alte locuri. În această privință, primarul a dispus vice-primarilor Victor Chironda și Ilie Ceban să facă ordine în acest domeniu.


- În curs de 10 zile aștept un raport scris despre locaţiile şi specificul publicităţii amplasate, dar şi despre legalitatea şi relevanţa sa. În plus, multe panouri sînt instalate astfel încît acestea reprezintă un pericol pentru cetățeni și blochează vederea șoferilor. Toate structurile instalate ilegal trebuie demontate într-o săptămînă", a ordonat Ion Ceban.

În plus, adresîndu-se factorilor de decizie, primarul general a declarat că, dacă în viitor, locuitorii din Chișinău vor raporta despre încălcări în acest domeniu, atunci discuţia va avea o altă tonalitate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load