COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Panourile de publicitate de mari dimensiuni vor reapărea în capitală

Panourile de publicitate de mari dimensiuni vor reapărea în capitală

Panourile de publicitate de mari dimensiuni nu vor putea fi amplasate decît în locurile în care nu împiedică circulaţia rutieră şi nu afecteză imaginea oraşului.

Victor Chironda, viceprimar al capitalei, este de părere că în Chişinău este prea multă publicitate stradală, este amplasată haotic, contravine normelor şi afectează puternic imaginea vizuală a oraşului, scrie tvrmoldova.md.

În cadrul şedinţei operative a serviciilor municipale, Victor Chironda a menţionat că împreună cu reprezentanţii companiilor de publicitate, care şi-au oferit suportul în realizarea acestui proces va fi identificată modalitatea exactă prin care se va asigura reamplasarea panourilor publicitare. „Multă lume este nemulţumită de faptul că panourile se scot, însă vreau să menţionăm foarte clar: noi asigurăm evacuarea panourilor acum de pe străzile unde urmează a fi reparat sau renovat trotuarul, de pe străzile unde se amenajează sau sînt planificate lucrări de reparaţie sau renovare a spaţiilor publice şi în preajma sau de pe poduri, aşa cum au sugerat experţi tehnici, pentru că aceste panouri afectează integritatea acestor instalaţii inginereşti”, a spus viceprimarul.

Acesta a precizat că în alte zone ale oraşului se înlătură doar acele panouri de publicitate care au autorizaţia depăşită, au fost amplasate cu încălcări de regulament, norme în vigoare sau de care agenţii economici nu mai au grijă sub nicio formă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load