COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Opinie: "Este necesar să se organizeze un audit al activităților "Termoelectrică "

Opinie: "Este necesar să se organizeze un audit al activităților "Termoelectrică "

Este necesar să se efectueze un audit al activităților „Termoelectrica” și să se afle din ce motiv, în ianuarie 2020, cînd s-au înregistrat temperaturi înalte ale aerului, facturile de energie termică în capitala Moldovei sînt mai mari decît un an mai devreme.

O astfel de opinie a fost exprimată pe canalul ei Telegram de prezentatoarea TV Elena Leviţkaia-Pahomova, referindu-se la situația cu facturile de căldură excesive la Chișinău, transmite Noi.md.

Potrivit acesteia, faptul că toată lumea este preocupată de modul în care pensionarii vor plăti facturile este încurajator.


În același timp, prezentatoarea TV a atras atenția asupra faptului că facturile pentru serviciile comunale depășesc cuantumul pensiilor deja de 20 de ani, din „motive umane” încălzirea poate fi achitată în cursul anului, iar bătrînii își acoperă datoriile pentru noul sezon de încălzire. Iar îngrijorarea pentru soarta pensionarilor a apărut exact în anul preelectoral.

"Toate acestea nu anulează mendrele "Thermoelectrica”. Acum este nevoie nu de lacrimi vărsate, ci de o verificare a activităților lor. De unde s-a luat că, în ianuarie 2020, cînd era atît de cald, facturile sînt mai mari decît un an mai devreme?", a scris Elena Leviţkaia-Pahomova.

Ea a amintit că în 2017, compania a promis că „activitatea eficientă a Termoelectrica va contribui la reducerea tarifului și la achitarea datoriilor istorice faţă de MoldovaGaz.

Potrivit jurnalistei, merită de reamintit metodic de calitatea scăzută a serviciilor oferite de Thermoelectrica, deoarece temperatura agentului termic nu este cea prevăzută în reglementări.

„Nişte jurişti independenți ar fi putut de mult să conteste acordurile cu toți furnizorii de servicii. Sînt draconice, cu o părtinire clară în favoarea întreprinderilor. Drepturile consumatorilor sînt o mină de aur pentru o carieră de avocat și personalitate publică. Dar aici va fi necesar să lucrezi, să gîndești și să te cerţi cu autoritățile. Și cui îi place una ca asta?", a subliniat prezentatoarea TV.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load