TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O stradă din sectorul Ciocana, reparată integral (FOTO)

O stradă din sectorul Ciocana, reparată integral (FOTO)

Strada Studenților, din perimetrul străzilor N. Dimo și M. Sadoveanu, a fost deja reparată. Primăria Chișinău a menționat că lucrările au fost finalizate, fiind reabilitați în jur de 11 mii de metri pătrați de drum.


În cadrul lucrărilor, care au avut loc pe parcursul lunii august, strada a fost lărgită pînă la șapte metri, partea carosabilă a fost asfaltată, iar bordurile au fost montate.


În total, s-au cheltuit aproape cinci milioane de lei.„Reabilitarea străzii Studenților se înscrie în Programul municipal de întreținere a drumurilor, iar lucrările au fost îndeplinite de Î.M. „Exdrupo”. E de menționat că pe partea dreaptă a drumului, în direcția spre sectorul Ciocana, vor fi amenajate trotuare. De asemenea, strada Studenților este iluminată și semaforizată la intersecția cu str. N. Dimo”, se menționează într-un comunicat emis de Primăria Chișinău.Prin urmare, autoritățile municipale recomandă utilizarea străzii respective în special în orele de vîrf. Și asta pentru că este una dintre soluțiile pentru a evita ambuteiajele de pe strada A. Russo, care leagă sectoarele Ciocana și Rîșcani.În prezent mai sînt în reparație străzile: Socoleni, N. Zelinski, C. Vîrnav. Pe parcursul verii au fost reabilitate străzile: Ialoveni, V. Scutari, E. Coca, bd. Traian și str. P. Rareș.


Acestea sînt parte a Programului municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 10 străzi din capitală, iar bugetul prevăzut în acest scop este de 36 de milioane de lei.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load