COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O porțiune a străzii Tighina din capitală, închisă pentru traficul rutier

O porțiune a străzii Tighina din capitală, închisă pentru traficul rutier

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 12.05.2020 - 29.05.2020, va fi oprit traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul străzilor Alexandru cel Bun și Columna.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (BERD, BEI) (str. Tighina).

În perioada executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Alexandru cel Bun și Columna, circulația autobuzelor de pe rutele nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39 va fi organizată după cum urmează: de pe str. Vadul lui Vodă pe str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan Cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.


Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load