COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O nouă hotărîre: Ce se va întîmpla de mîine cu piața „Delfin”

O nouă hotărîre: Ce se va întîmpla de mîine cu piața „Delfin”

Se liniștesc apele cît privește scandalul din jurul închiderii pieței „Delfin” de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani.

După ce săptămîna trecută, directorul pieței agro-industriale a anunțat autoritățile municipale și pe agenții economici care închiriază spații de comerț că de marți, 7 iulie, piața își închide porțile pentru toată lumea, azi s-a răzgîndit după ce a stat la discuții cu reprezentanți de la Pretură și comercianți, transmite tv8.md.

La primele ore ale dimineții, zeci de agenți economici s-au îmbulzit la poarte pieței pentru a sta de vorbă cu administratorul acesteia. Au venit să îl convingă pe director să stea de vorbă cu oamenii și reprezentanți de la Pretura Buiucani, inclusiv pretorul Vadim Brînzaniuc. Oamenii au fost lăsați să intre, pentru discuții, abia după ce Brînzaniuc l-a sunat pe directorul pieței.


Discuțiile au fost, din cîte se pare, de bun augur. Adminsitrația pieței a căzut de acord ca de mîine, la muncă să revină comercianții din sectorul fructelor și legumelor.

„De mîine, se vor redeschide tarabele cu fructe și legume. Acestea vor activa în regim normal”, ne-a spus pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc.

Mai mult, peste alte 7 zile, piața își va relua activitatea în întregime.

„După ce vor remedia tot ce ține de sistemul antiincendiar, norme, curățenie, vor începe să activeze și celelalte sectoare ale pieței”, a menționat Brînzaniuc.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load