O groapă imensă a apărut pe o stradă din sectorul Botanica (VIDEO)

O groapă imensă a apărut pe o stradă din sectorul Botanica (VIDEO)

O groapă imensă a apărut pe o stradă din sectorul Botanica.


Oamenii care locuiesc în preajmă spun că aceasta s-a format încă acum două săptămîni și, de parcă ar fi o normalitate, nimeni nu vine să acopere craterul. Asfaltul s-a surpat din cauza unei țevi sparte, despre care Apă-Canal spune ca ar aparține unui antreprenor.


„Aici a spălat apa pe dedesubt, si ieșea tocmai la vale. Cei de la Apă-Canal au promis să vină la primăvară să asfalteze.” 


„Era o țeavă veche, după asta era blocată, au acoperit-o au pus o țeavă nouă. A curs apa poate vreo 10 ore.”


Oamenii se plîng că, din cauza drumului stricat, este periculos să mergi atît cu mașina, cît și pe jos. Șoferii de taxi refuză să vină în zonă.   


„În groapă a căzut și o mașină. Venea din vale și a căzut aici jos, de atunci groapa s-a făcut mai mare. Probabil de la apă, cînd s-a topit zăpada a început să se facă gaura mai mare. Astăzi a fost un tractor și a lucrat cît de cît. Aici, unde au pus pămînt, era o gaură și mai mare.”


I-am sunat pe responsabilii de la Apă-Canal. Ei susțin că nu poartă nicio vină, întrucît apeductul i-ar aparține unui agent privat, care urmează să repare țeava, dar și drumul. Directorul companiei nu a fost de găsit pentru comentarii. 


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load