TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O delegație din Sankt Petersburg se află într-o vizită la Chișinău (FOTO)

O delegație din Sankt Petersburg se află într-o vizită la Chișinău (FOTO)

O delegație din Sankt Petersburg este în vizită la Chișinău, ca răspuns la invitația primăriei capitalei.

Din delegație fac parte reprezentanții institutelor de proiectare și amenajare urbană și dezvoltarea infrastructurii din cadrul executivului orașului Sankt Petersburg.

Potrivit serviciului de presă al primăriei, scopul vizitei este de a acorda suport, expertiză și schimb de bune practici în dezvoltarea proiectelor de modernizarea a capitalei.


Delegația din Sankt Petersburg, alături de reprezentanții subdiviziunilor municipale de transport public, arhitectură și urbanism și Institutul municipal de Proiectări „CHIȘNĂUPROIECT”, vor vizita mai multe obiective strategice din Chişinău, care urmează a fi reabilitate în complexitate.

Printre acestea se numără grădinile publice și zonele de agrement, întreprinderile municipale Regia „Exdrupo, Regia Transport Electric, S.A. „Apă-Canal Chișinău”, Asociația de gospodărire a spațiilor verzi, Stația de epurare a apelor uzate și Circul din Chișinău.

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, și-a exprimat speranța că această vizită va pune bazele unei colaborări reciproc avantajoase, benefice pentru municipiul Chișinău.

”Apreciem susținerea din partea orașului Sankt Petersburg și credem că experiența lor, suportul și expertiza pe care o vor oferi, este necesară și utilă, deoarece avem o listă mare de proiecte și obiective care necesită a fi dezvoltate și implementate”, a menționat edilul capitalei.

Delegația din Sankt Petersburg se află în vizită la Chișinău în perioada 12-14 februarie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load