COVID-19 în MOLDOVA

Numele companiilor care provoacă miros neplăcut în capitală vor fi făcute publice

Numele companiilor care provoacă miros neplăcut în capitală vor fi făcute publice

Locuitorii Chișinăului trebuie să-și cunoască „eroii”. Cel puțin acest lucru o spune primarul general Ion Ceban, despre companiile datorită cărora în capitală persistă un miros neplăcut.

Potrivit lui Ion Ceban, astăzi vor fi prezentate rezultatul pentru 47 de probe prelevate anterior la companiile producătoare, ar denumirile companiilor vor fi făcute public.

„Mirosul neplăcut ce a reapărut în oraș este subiectul, care este discutat la toate nivelele și se întreprind zilnic mai multe măsuri, pentru a înțelege ce anume se întîmplă. Faptul că nu miroase urît în oraș cum în vara anului trecut de la lacurile de nămol acumulat, este cert, deoarece am întreprins toate măsurile pentru ca acest lucru să fie evitat. Problema a fost stabilită și cauza ar fi revărsările apelor uzate în canalizarea publică de la companiile producătoare, iar concentrarea în aceste ape ar fi extrem de mare”, a punctat Ceban.


Primarul general crede că lucrurile vor fi aduse la normalitate, iar vinovații vor plăti. „Mulți zic că noi am ascunde pe cineva, iată dacă voiam să ascundem, nu făceam public aceste date și informații”, a mai spus edilul.

Mai mult, Primăria Chișinău este gata să intervină în limita legală și să debranșeze cei care au mari abateri și încălcări.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load