TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Noi orizonturi pentru Chișinău. Ceban a avut o întîlnire cu investitorii

Noi orizonturi pentru Chișinău. Ceban a avut o întîlnire cu investitorii

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-a întîlnit cu reprezentanții organizațiilor de finanțare internaționale acreditate la Chișinău. Oficialii au discutat despre inițierea proiectelor de cooperare bilaterală, scrie Noi.md.


În cadrul discuțiilor, Ion Ceban, a salutat deschiderea partenerilor externi pentru colaborarea cu municipiul Chișinău, în cadrul unei noi etape de dezvoltare. „Vreau să vă asigur că, transparența va sta la baza tuturor acțiunilor și deciziilor luate în cadrul Primăriei Chișinău", a menționat primarul general.


Edilul capitalei a prezentat audienței planul de activitate al echipei manageriale, precum și principalele obiective și priorități de dezvoltare ale municipalității pentru următoarea perioadă. „Trebuie să avem viziuni comune la felul cum vom colabora, astfel ca să avem rezultate scontate în cel mai scurt timp", a conchis Ion Ceban.


În context, pentru a prioretiza acțiunile, avînd la bază abordarea exactă pentru fiecare domeniu de dezvoltare, părțile au convenit asupra creării unui consiliu al donatorilor externi, pentru o mai mare eficiență în implementarea programelor de asistență financiară.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load