COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

”Noi muncim voi stați acasă!” Campanie emoționantă, lansată de medici

”Noi muncim voi stați acasă!” Campanie emoționantă, lansată de medici

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-a alăturat Campaniei lansate de cadrele medicale din republică ,,NOI LUCRĂM VOI STAȚI ACASĂ ” și a venit cu un mesaj de susținere la adresa medicilor.

Edilul capitalei a încurajt cadrele medicale care au acum o misiune foarte grea și importantă, menționănd că ei sînt cei care primii contacează cu bolnavii de COVID-19, expunîndu-se riscului.

“Sîntem solidari cu Dvs și vă mulțumim pentru efortul și munca pe care o depuneți, pentru a minimiza răspîndirea infecției cu Coronavirus de tip nou în rîndul populației”, a spus primarul general.

Ion Ceban a făcut un apel către toată breasla medicală, pentru a se implica masiv, voluntar, în acțiunile de prevenire și informare a populației, privind măsurile de profilaxie a virusului de tip nou.

“Stimați medici, de dumneavoastră, în mare parte, depinde viața fiecărui cetățean. Avem încredere în capacitățile și profesionalismul Dvs și vă sîntem alături în acțiunile pe care le întreprindeți”, a conchis șeful capitalei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load