TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Năstase îndeamnă locuitorii capitalei să iasă la vot

Năstase îndeamnă locuitorii capitalei să iasă la vot

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei din partea Blocului ACUM, Andrei Năstase, a mers să voteze, informează noi.md.

”Am votat pentru principiile și valorile în care cred, pentru oamenii din Chișinău, pentru deptul nostru la o viață mai bună la bunăstare la echitate socială, într-o societate liberă de minciună, de dezbinare, de propagandă, de trădare, compromis, oportunism”, a spus Năstase.


Candidatul ACUM a spus că a votat cu gîndul la Chișinău, la suburbii, la Moldova.

”Trebuie să întelegem cu toții că votul pentru Chișinău este unul foarte important, de acest vot deptinde drumul și viitorul Moldovei”, a mai adăugat Năstase.

Totodată acesta a reiterat faptul că este foarte important să ieșim cu toții la vot și să votăm cum ne dictează conștiința.

”Mai presus de orice partid politic și majoritate este țara. Mai presus de politică și de politicieni sînt generațiile viitoare. Să nu-i lasați pe alții să ne decidă destinul. Al treilea tur nu există. Nu stați acasă, schimbarea nu se asteaptă acasă, schimbare se face prin participarea fiecăruia dintre noiă”, a conchis candidatul ACUM.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load