COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Municipalitatea luptă zilnic cu virusul COVID-19

Municipalitatea luptă zilnic cu virusul COVID-19

Municipalitatea continuă să intervină zilnic prin măsuri concrete în vederea prevenirii infecției prin coronavirusul de tip nou.

Astfel, regiile locativ-comunală, în comun cu ÎMPSL-urile, Regia Transport Electric, Parcul Urban de Autobuze, „Autosalubrutate" etc. execută lucrări de dezinfecție, conform profilului de activitate: la intrările în blocurile de locuințe și locurile de uz comun, platforme de acumulare a deșeurilor, camere și coșuri de gunoi, terenuri de joacă pentru copii, cele de fitness și workout, stații de așteptare a transportului public etc.

De asemenea, pentru a asigura starea salubră la nivelul municipiului Chișinău serviciile de profil desfășoară lucrări zilnice în cadrul Campaniei „Curățenia generală de primăvară": salubrizarea manuală și mecanizată a străzilor centrale și secundare, stațiile de așteptare a transportului public, precum și a curților de blocuri etc.


Totodată, întreg efectivul de personal implicat în lucrările de dezinfectare și salubrizare este echipat corespunzător și asigurate cu dezinfectanți după necesitate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load