COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldovenii, cu gîndul la sărbători. Unde vor să fie amplasat Tîrgul de Crăciun (VIDEO)

Moldovenii, cu gîndul la sărbători. Unde vor să fie amplasat Tîrgul de Crăciun (VIDEO)

Ne apropiem cu pași rapizi de sărbătorile de iarnă, iar pe 1 decembrie în oraș vor fi aprinse luminile care aduce atmosfera de iarnă în oraș.

Oamenii se gândesc deja unde să petreacă alături de cei dragi noaptea dintre ani și își fac listele de cadouri, iar jurnaliștii portalului nostru de știri au ieșit în stradă să îi întrebe unde și-ar dori să vadă în acest an Tîrgul de Crăciun.

Unii trecători spun că optează pentru stabilitate și cel mai bine ar fi ca acesta să fie amplasat la fel ca în anii trecuți pe strada 31 august, pe cînd alții și-ar dori ca acesta să fie mutat în Piața Marii Adunări Naționale.


”Cel mai bine ar fi ca el să fie amplasat în Piața Marii Adunări Naționale, aici este mai mult spațiu. Așa cred că o sa fie cel mai interesant”, a spus o femeie.

”Cred că pe 31 august ar bloca circulația. Cred că mai bine ar fi în Piața Marii Adunări Naționale”, a declarat un bărbat.

Unii locuitori ai capitalei cred un loc bun pentru Tîrgul de Crăciun ar fi și scuarul Catedralei.

”Poate în scuar ar fi mai potrivit mă gîndesc”, a adăugat un bărbat.

Indiferent de locul amplasării Tîrgului de Crăciun, oamenii își doresc o sărbătoare frumoasă și unică.

De menționat că potrivit unei declarații anterioare a edilului capitalei, Ion Ceban, în viitorul apropiat primarul general și prim-ministrul Republicii Moldova urmează să i-a o decizie în ceea ce privește programul și locul desfășurării evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load