COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Medicii din România au primit cîte o diplomă din partea lui Ion Ceban

Medicii din România au primit cîte o diplomă din partea lui Ion Ceban

Medicii din România, care au lucrat alături de cadrele medicale din Spitalul Sfântul Arhanghel Mihail au primit cîte o diplomă din partea primarului general Ion Ceban.

Edilul capitalei le-a mulțumit pentru colaborare și efortul depus la tratarea pacienților cu Covid-19.

Este vorba de medicii și asistenților medicali: Ionuț Vultur Dacian, Detari Attila, Băginean Rodica și Mitreanu Olga.

"În semn de bună colaborare am primit placheta medalie din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din România. Experiența echipei din România a fost utilă. Suntem recunoscători pentru tot suportul și asistența acordată de România, pe timp de pandemie. Noi suntem în continuare deschiși pentru a face schimb de experiență. Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail” va stabili relații de colaborare cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad în acest sens fiind transmis un acord de colaborare care va fi semnat ulterior de către părți”, a declarat Ion Ceban


De precizat că cei 4 medici care activează în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”, fac parte din echipa de 42 de medici, cu specializări în anestezie și terapie intensivă, pneumologie și medicină de urgență, care au sosit în Republica Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load